Neden Web Sitesine İhtiyaç Duyarız?

Neden Web Sitesine İhtiyaç Duyarız?

Web Tasarım Neden Önemlidir?

Tüm işletmeler ve kişiler günümüz dünyasında artık internet üzerinden aranırlar. Genellikle işletmeler satış güçlerini arttırmak, 7 gün 24 saat açık bir şube gibi ürün ve hizmetlerini insan gücüne ihtiyaç duymadan sergileyebilmek için web sitelerine ihtiyaç duyarlar.

Kurumsal yüzünüzü, ürün ve hizmetlerinizi müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize; en hızlı, en esnek ve kolay şekilde ulaştırabileceğiniz yapılar web siteleridir. Bulunduğumuz dönem içerisinde aradığımız hizmet ve ürünleri internet üzerinden arıyor, karşılaştığımız web sitesi sahibi işletmeler ile iletişime geçiyoruz.

Web tasarım hizmeti verirken standart kabul edilen tüm kurallara dikkat edilmesi gerekiyor. İlk olarak potansiyel müşterilerinizin sizi bulabilmesi için kullanacakları arama motorlarına (Google, Yandex vb.) uygun yapılarda web sitenizin hazırlanması, web sitenize ulaşan kişilere kurumsal yüzünüzü en iyi şekilde yansıtabileceğiniz size en uygun web tasarımının yapılması, kullanıcıların web sitenizi rahat bir şekilde kullanabilmesi ve hizmetlerinizi rahatlıkla inceleyebilmesi.

Arama Motorları ile Uyumlu Web Sitesi

Arama motorları günümüzde içeriklere en hızlı ulaşmamızı sağlayan araçlardır. Web sitelerinin arama motorları tarafından belirlenmiş kriterler çerçevesinde hazırlanması, web sitenizin potansiyel müşterilerinizin karşılarına daha çabuk çıkabilmek için oldukça gereklidir. Arama Motoru Optimizasyonu hizmeti ile sağlanan çalışmaların yanı sıra, web sitenizin teknik olarak da arama motorlarına uygun olarak hazırlanmasını sağlıyoruz.

7 Gün 24 Saat Yayında Olmalı!

Web siteleri belirli bir hazırlık sürecinden geçmektedir. Kurumsal web tasarım işlemleri gerçekleştirilir, gerekli yazılım entegrasyonu ve ek geliştirmeler yapılır, son olarak web siteniz gerekli revizelerden sonra yayına alınır.

Web sitelerinin tüm aşamalarının tamamlandıktan sonra hazırlık kadar büyük önem arz eden bir konu daha var; Kesintisiz Yayında Kalması!

Profesyonel ve kurumsal web sayfaları 7 gün 24 saat yayında olmalıdır. Internum Web olarak tamamen tüm sistemlerimiz ile entegre olarak tasarlanmış özel altyapımız ile tüm sistemlerimizi kesintisiz (%99.9 uptime) bir şekilde ayakta tutuyoruz.

Tamamen kendi sunucularımız üzerinden gerekli hizmetleri sağlıyor sizi ek olarak donanım, güvenlik, altyapı ve sistem takip maliyetleri ile uğraştırmıyoruz. Hizmet verdiğimiz tüm sunucularımızın, altyapımızın ve diğer sistem yazılımlarımızın 7 gün 24 saat sistem izlemesi yapılmaktadır. Olağandışı herhangi bir problem yaşanması durumunda ortalama 30 dakika içerisinde problemi sonuca ulaştırıyoruz. 

Inetrum'un Kurumsal Hizmetlerinden Faydalanmak İster Misiniz?

İşletmenize en uygun kurumsal ihtiyaçlara profesyonel çözümler için